- Home
- Afrika
- Afrika- Safari
- Anglie
- Austrálie
- Brazílie
- Bulharsko
- Černá hora
- Česká republika
- Chorvatsko
- Dánsko
- Dominikánská republika
- Egypt
- Filipíny
- Francie
- Holandsko
- Indie
- Irán
- Itálie
- Izrael
- JAR – Jihoafrická republika
- Kuba
- Maďarsko
- Malajsie
- Maledivy
- Maroko
- Mauricius
- Mexiko
- Na cesty
- Německo
- Norsko
- Obecné
- Oslo
- Peru
- Polsko
- Portugalsko
- Rady na cesty
- Rakousko
- Řecko
- Rusko
- SAE – Spojené Arabské Emiráty
- Seychely
- Slovensko
- Slovinsko
- Španělsko
- Srí Lanka
- Švýcarsko
- Thajsko
- Tunis
- Turecko
- USA
- Venezuela
- Vietnam
- Zanzibar
Rýže s jehněčím masem a rozinkami
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Rýže s jehněčím masem a rozinkami
Iránská kuchyně
Pro 4 osoby
Doba přípravy – 50 minut, tepelná úprava 60 minut
Suroviny – 400g rýže basmati, sůl,pepř, 50g rozinek, [...]